Màster en Modelatge 3D per a Automoció i Producte

Titulació

Màster en Modelatge Digital 3D per a Automoció i Producte, títol propi expedit per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i ELISAVA

Direcció

Josep Mª Montseny Iglesias

Crèdits

60 ECTS

Durada

Curs 2019-2020: de setembre a juliol.
Dimarts, dijous i divendres de 17:00 h. a 21:15 h

Idioma

Castellà. Algunes sessions podran ser en anglès

Preu

Curs 2019-2020: 10.000 € (més 400 € en concepte de drets de preinscripció)
Finançament i beques

Requisits d'admissió

 • Títol universitari en arquitectura, enginyeria, disseny o belles arts
 • Formació o experiència professional acreditable en el disseny 3D
 • Domini de softwares 3D i de la comprensió de les tres dimensions
  Accés i admissió

Com podem donar resposta a les noves formes de mobilitat? Com podem transformar el món real a partir del virtual?

Amb el creixement exponencial de les noves tecnologies, el món real es transforma a partir del món virtual. I el modelatge 3D permet fer més propostes de disseny i de forma més ràpida. A més, el competitiu món del disseny i la fabricació de vehicles està vivint una revolució; busquen vehicles autònoms, amb màxima connectivitat, amb nous sistemes de propulsió i amb noves formes de mobilitat, la qual cosa implica la necessitat de nous dissenys.

El modelatge digital 3D a temps real en el sector del disseny de vehicles i de producte permet realitzar un projecte virtual des de la idea inicial fins a la producció. Podem definir la forma de projectar a partir d'unes dades tècniques i estètiques predeterminades i, al seu torn, podem representar el model en qualsevol moment del seu desenvolupament amb renders o animació; i també amb un model físic, el que ens permetrà, finalment, generar el producte.

Amb aquesta finalitat, en el Màster es treballarà amb eines especialitzades d'última generació aplicades al modelatge digital i a la representació digital, com els programaris Autodesk Alias, Icemsurf i Maya.

També prioritzarem l'aplicació pràctica i desenvoluparem diversos projectes per cada mòdul d'aprenentatge i un Projecte Final per apropar l'alumne a la realitat laboral. Així mateix, impulsarem pràctiques amb empreses especialitzades del sector com SEAT, IDIADA, Rucker Lypsa EDAG Group, IBO Engineering o Design Freeze.

El curs es complementarà amb conferències magistrals d'experts en el tema.

 • Adquirir i exercitar tots els coneixements i habilitats necessaris per a dissenyar i desenvolupar projectes en l'àmbit de la representació digital avançada, en particular per al sector dels sistemes de transport.
 • L'alumne assolirà els coneixements teòrics i pràctics concrets per a cada fase, així com una visió i experiència transversal del procés global.

El contingut del Màster resulta d'especial interès per a aquells professionals que desenvolupin o vulguin desenvolupar la seva activitat en l'àrea del disseny de superfícies i visualització digital dins el sector de l'automoció, vehicles o producte.

 • Capacitat d'anàlisi d'entorns 3D des de la vessant tècnica i de disseny amb l'objectiu de generar un òptim modelatge digital.
 • Coneixement de la planificació de projectes digitals, de les fases de disseny de superfícies i de les seves aplicacions.
 • Aplicació de les diferents estratègies per a la resolució de formes orgàniques a través d'una adequada definició del modelatge digital.
 • Coneixement i habilitat en el maneig dels programes més efectius per a la generació i modificació de superfícies.
 • Coneixement de modelatge poligonal, domini de modelatge de superfícies de disseny i superfícies classe A, així com coneixement sobre visualització.
 • Capacitat de comunicar els plantejaments i execució d'un projecte de modelatge digital.

ELISAVA promou l’excel·lència dels seus futurs alumnes i obre la convocatòria de 10 beques, equivalent al 12% del cost d’aquest programa*, per als millors perfils.

Poden optar a les Beques Modelatge Digital totes aquelles persones que hagin fet la preinscripció online al programa abans del juny 2019.

Els alumnes seleccionats seran informats als 30 dies des de l’inici del curs.

*No acumulable a altres descomptes ni a Alumni Bold.

Josep Mª Montseny Iglesias
josep_montseny.png

Josep Mª Montseny Iglesias

Director del Màster en Modelatge 3D per a Automoció i Producte

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies