El Packaging Com a Arma de Seducció Massiva

Es tracta d'una visió diferent del disseny de packaging per a la marca pròpia, un segment cada dia més important i amb més oportunitats d'innovació.

Sol·licita informació

Es tracta d'una visió diferent del disseny de packaging per a la marca pròpia, un segment cada dia més important i amb més oportunitats d'innovació.

Durada / Horaris

Del 15 al 19 de juliol de 2019 (25 hores) // de 9 h a 14.15 h

Professorat

Paco Adín

Material necessari

Portàtil amb programes de disseny (Illustrator + Photoshop)

Com enfrontar-se al repte de dissenyar packaging per a una marca pròpia

Fins fa poc temps, la marca pròpia era l'aneguet lleig quan es parlava de disseny de packaging. Avui dia, això ha canviat radicalment i dissenyar per a una marca del retail és una oportunitat per innovar i diferenciar-se al mercat. Al workshop aprendrem a explicar històries mitjançant el packaging i practicarem amb tècniques que ens ajudaran a conquerir els cors dels consumidors. La personalitat, l'honestedat, el sentit de l'humor o la senzillesa són aspectes clau per crear un packaging emocional que connecti i estrenyi llaços amb el nostre target.

  • Descobrir els secrets del packaging de la nova marca pròpia.
  • Aprendre a crear un storytelling per a la marca pròpia.
  • Dissenyar projectes innovadors de packaging de marca pròpia.
  • Practicar, practicar i practicar.

El workshop s'articula en cinc mòduls als quals es fa un projecte nou cada dia.

  • Mòdul A: L'actitud
  • Mòdul B: El sentit de l'humor i l'entreteniment
  • Mòdul C: La sinceritat i l'honestedat
  • Mòdul D: L'activisme
  • Mòdul E: La inspiració

Paco Adín

Sóc Paco Adín, llicenciat en publicitat, disseny gràfic i màrqueting a la Universitat del País Basc. Sóc soci fundador i director creatiu de Supperstudio, agència de packaging contemporani. He treballat i treball per a marques com El Corte Inglés, Eroski, Pascual, Starbucks, La Gula del Norte, Vivesoy, Chocolocuras, Young & Beautifood, entre d'altres.En els últims anys molts dels nostres treballs de packaging han guanyat premis com D&AD, Pentawards, FabAwards, BestPack, Liderpack, Laus, El sol, Anuaria, El Chupete, etc. Compagino la meva feina al capdavant de Supperstudio amb conferències, workshops i classes en el Màster de màrqueting (UPV-EHU)

La meva vida discorre entre els pinxos de Bilbao i les tapes de Madrid. I a l'estiu miro la vida passar a Mallorca. Sóc basc, tinc ànima mediterrània i practico el 'happypackaging'.

https://supperstudio.com/

Utilitzem cookies pròpies i de tercer per millorar la teva experiència.

Si continues navegant, considerem que acceptes la nostra

política de cookies